Oppgradering til Norton Internet Security 2009
  MicroIT hjelper deg på vei
Del
 

News: NIS2009 Upgrade Av Bjørn André Hagen 1. Januar 2009 kl. 19:00  Kilde

Oppgradering til Norton Internet Security 2009


Symantec sin prisbelønte sikkerhetspakke Norton Internet Security 2009 har møtt markedet med stor suksess. Den har blitt oppgradert mye for å møte de mange brukerne sine krav til en sikkerhetspakke, bla. har Symantec virkelig tatt ansvar for ressurs bruken til de tidligere versjonene av Norton Internet Security, 2009 utgaven er nesten ikke merkbar.


Hackerne er blitt langt flinkere til å infisere våre PC med ondsinnet kode, angrepene har blitt vanskeligere å oppdage og har eskalert voldsomt ila. 2008. Fokus har også endret seg fra å være unge nerder sine bevis på at de er dyktige programmere til å være langt mer styrt mafia kriminalitet for å oppnå økonomisk gevinst. Formålene er enkle og rapportene er mange på sikkerhets brudd, sikkerhet i hjemmet har ila. 2008 virkelig kommet på agenda.


I en stor andel av MicroIT sine oppdrag rydder vi bort virus, dette er stort sett alltid mulig, men ikke lønnsomt da det er billigere å installere Windows på nytt for kunden. I alle tilfelle av større virus angrep ser vi at kunde mangler en sikkerhetspakke og har "blindt" og uvitende stolt på gratis programvare. At brukeren skal kunne stole blindt på sikkerhetsprogramvaren er en selvfølge, men at denne da er gratis er en umulighet. Vi i MicroIT har igjennom svært mange oppdrag statistisk bevist at gratis programvare som Norman, Avast, AVG etc. ikke er god nok for det krevende bruket som dagens Internet bruker har. Det er dessverre få sikkerhets pakker som derimot er gode nok, men nivået på sikkerhetspakken er helt avhengig av bruksnivået til brukerne på deres PC.


Mange av dagens bredbånds/ADSL brukere har i dag en gratis utgave av Norton Internet Security, dette gjelder alle som har Telenor som leverandør av sitt bredbånd. Det er derfor ikke noen unnskyldning på hvorfor alle dere ikke har skikkelig beskyttelse av deres data. For alle dere andre, løp og kjøp dere en lisens fort, fort, fort, før dere blir infisert og det er alltid langt dyrere å rydde opp i etterkant.
Er du usikker på om du har en trygg hverdag på din PC, ta uforpliktende kontakt med oss, så kan vi gi deg råd. Vil du vite mer om Norton Internet Security se her: Nis2009.

Telenor eller kjøpt lisens av Norton Internet Security
Er du usikker på om din lisens er fra Telenor eller ikke, dette kan du sjekke opp enkelt.

  1. Start Norton Internet Security ved å dobbelklikke på ikonet eller på skrivebordet.
  2. Se på fane nummer 2, er det her skrevet Norton Internet Security Online er dette en Telenor lisens. Mangler ordet Online er dette en kjøpe lisens.

 
Oppgradering fra Norton Internet Security 2007-2008


Hvis du har kjøpt en lisens med Norton Internet Security 2007-2008 og har fortsatt abonnement på denne kan du enkelt oppgradere din lisens til Norton Internet Security 2009 .
Dette gjøres ved å laste ned en prøveversjon fra Symantec og installere denne. Installasjons programmet ordner opp alt selv, den husker til og med Produkt nøkkelen din slik at du slipper å huske denne selv.
Gjør som følger:

  1. Lukk alle applikasjoner som kjører på din PC
  2. Trykk på følgende link for å komme til Symantec.no og laste ned siste prøve versjon av Norton Internet Security 2009. www.Symantec.no
  3. Velg "kjør" når følgende dialog kommer frem. NB !det vil ta noe tid før Norton Internet Security 2009 er lastet ned og installasjons programmet faktisk starter.
    Følg veiviseren som Norton Internet Security 2009 viser, den vil kreve en omstart av din datamaskin, prosessen tar ganske lang tid da denne først avinstallerer Norton Internet Security 2007/8

 

Telenor kunder 

  1. Lukk alle applikasjoner som kjører på din PC
  2. Trykk på følgende link for å komme til online.no og laste ned siste versjon av Norton Internet Security 2009 fra Telenor. www.online.no
  3. Velg "kjør" når følgende dialog kommer frem. NB !det vil ta noe tid før Norton Internet Security 2009 er lastet ned og installasjons programmet faktisk starter.
  4. Følg veiviseren som Norton Internet Security 2009 viser, den vil kreve en omstart av din datamaskin, prosessen tar ganske lang tid da denne først avinstallerer Norton Internet Security 2007/8 


Foreldre kontrol / Parental Control
Hvis du bruker Foreldre kontroll i den eksisterende versjonen av Norton Internet Security, må du laste ned og installere Add-On Pack for Norton Internet Security 2009.
Dette gjør du her: Add-On Pack for Norton Internet Security 2009.
Etter å ha installert denne må du velge Innstillinger - Foreldrestyring og personvernkontrol, for å sette hvilken alders gruppe dine barn er i.

 

 



Informasjon fra MicroIT er hentet fra flere kilder. MicroIT vurderer informasjon før publisering, men MicroIT kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.


For mer informasjon kontakt :
MicroIT
Vearveien 14
3173 Vear
Telefon 41076318
Web www.MicroIT.org
E-post PCHelp@MicroIT.org

Organisasjonsnummer 890935 702 MVA

 

 
HjemTjenesterPriserArtikklerOm ossKontakt oss

Copyright (c) 2014 MicroIT.org All rights reserved. Posted 05.01.2015